Tuesday, June 30, 2009

I Love You...

muaahhhss....hehehehe....skang bila sebut je i love you dkt emran, mesti dpt flying kiss...hehe....tomei tau... :-D

Rajinnye Saya...

wah wah wah....rajinnye la anak mama ni menyapu lantai dapur mama tu yer...tu mana dtg pulak penyapu cenoet tuh....rsnye dh sorok dh....dpt jugak kt dia...? hmmm...hehe...dh2..cikit2 je nyapu ok....simpan balik penyapu tuh...hehehe :-p

Tuesday, June 23, 2009

Happy Father's Day Abah...

Nursery Ryhmes

video

hehe...aritu abah emran belikan emran vcd nursery ryhmes...memula xtau camne reaksi emran...excited sgt nk tau hehe....pastu last weekend, bila kitorang pasangkan kt notebook, emran siap goyang2 bdn n sengih2 lg tgk vcd tu....kalau dia dh reti ckp elok2, mesti emran dh ikut nyanyi sama kan....hehe...tomeila anak mama ni....muahhss.....

Mama's Big Boy

Thursday, June 18, 2009

Dah Abis Dah....

time ni kenduri dh settle.....emran & abah emran berehat2 dpn pelamin mak in n pak epul.....waa...emran nmpk mcm penat dr abah jek tu....hehehe :-D

Princess Wiena Ver.2

haha....wiena mmg dh lama aim ittew tiara sejak mak in balik dr make up lg kan kan....hehe....bila mak in bukak jek tiara tuh, wiena pun cpt2 pakai...hehe....belasah aje la kakak....janji jaga elok2....kang apa mak in nk jwb dgn mak andam....hehehe...

Emran & Mama In Purple

Kenduri Kahwin Mak In @ Jitra, Kedah

barisan tenaga produksi yg bertungkus lumus menjayakan kek & muffin pengantin....hehe...yg xde dlm gmbr, cik yin..sebab cik yin ada hal kt kl....opah lak dok bwh khemah dgn atuk... :-D
pas kenduri ni, opah, atuk, cik ya, uncle is n acu gi langkawi....emran tggl dgn abah aji n nenek....hehe :-D

Selamat Pengantin Baru Mak In & Pak Epul

Wednesday, June 17, 2009

Emran & Abah In Purple

aksi dua beranak dlm bilik pengantin mak in....

Princess Wiena

aaa mak in....ni model mahal tau....wiena the little princes....promo utk english concept wedding decor hehe :-D

Wiena & Syahmie

wiena n syahmie posing atas pelamin mak in.....ala kakak ni, malu2 pulak....pelamin dh comey ni....hehe ;-)

Fisher-Price : Baby Online Games

mak aaiii...baby pun dh ada online games skang ni....mcmana budak2 xjadik addicted main komputer....kecik2 dh ada mcm2....huhu....rezeki budak2 zaman moden.... ;-) layannnzzz....tp mmg best....bila emran tekan jek keyboard, kt monitor kuar huruf dgn sound, amazingly, emran leh follow apa yg dia sebut! hehehe....so...apa lg...abaaahhh....nk notebook 1! huhu :-p bukan notebook dummy tau....nk notebook mcm abah...leh pakai internet hahaha :-D

Lolipop

aiyyooo...sudah pandai mamam lolipop pulak budak bucuk ni.....mana taknye, aritu atuk gi langkawi, cik ya borong satu tin lolipop bwk blk kl...dh sume org dok kulum benda tu kt mulut...emran pun apa lg...datang kt org....then tanye "sedap ke...?" sambil buat muka cute huhuhu....tercair jugakla ati ni nk bg kt dia kn hahaha....tp skali tu je la bg...xleh slalu okay....hehe

Manchester United Lagi....

haha...jgn salah phm....emran bukannye peminat man utd sgt pun....sebab emran main belasah aje mana2 bj yg mama emran belikan...hehehe....tp mama emran pun bukannye reti sgt bab2 bola nih....abah emran pun bukannye peminat man utd dia ckp huhu....xtau aa kalau abah emran tipu mama hehehe....bila tanye, suka kelab mana? johor pasir gudang! huhuhu....tipuuuu :-p apola abah emran nih....

Emran @ Kenduri Kahwin Mak In

Gigit Jari

skang emran dh pandai gigit jari pulak....abis lenjun jari jemari dia kalau dh asik sgt digigit2nye....gatal gusi lg ker? :-)

Menguji Minda

bila yer belikan emran toys ni....dh lama gk la...memula dia xpandai main...biasala kn baby....peh ajar2 dia, lelama dia dh faham konsep...takat ni dari brape shape ek ada kt situ, ada la 2-3 shape yg emran dh leh masukkan sendiri tanpa bantuan....yg shape lelain tu, bila dia amik, kita kena tunjuk ktner lubang dia, then dia leh masukkan sendiri pas berusaha dengan gigihnye! hehe :-D