Tuesday, July 21, 2009

HAPPY BIRTHDAY Cik Ya!

hehe...arini, 21st of July 2009, cik ya emran turns 21! huhu....sweet 21 la nih cik ya yer....? hehe...so, to cik ya, HAPPY 21st BIRTHDAY from all of us ;-) kek arini xde yer cik ya...kita postpone sume on this coming sunday olait.... ;-) hehe....muuuaaahhhsss.... :-D

Friday, July 17, 2009

Miss Abah SOoo Much

hehe...tomei anak mama gigit bantal....well, mlm smlm, emran tiba2 bangun n nangis.....slalu dia nk susu kalau bgn mlm2 mcm tu....so tanyela dia, emran nk bubu ker.....dia pun mcm biasa la ulang balik apa kita ckp..."bubu..." hehe....kebetulan atuk dia ada kt dapur mkn ubat....emran nmpk kelibat org kt dapur, trus dia pggl "abah...abah..." smbl nangis2 nk bubu hehe....mama nk dukung pun dia xmo....sampai kt dapur, tgk2 atuk yg ada...trus dia senyap jap hehe....atuk tanye nk apa...trus dia nangis blk angkat tgn mntk dukung....hehehe....rindu kt abah ker aaa budak bucuk nih....hehe....mlm ni abah balik okay....leh gomol2 dgn abah puas2 hehehe.....

Emran Tolong Nyapu Dapur Opah

video

Makin Rajin Anak Mama

hehehehe.....ms tgk ni live, rs nk ketawa pun ada huhu....mana taknye, ari2 dia tgk opah dia menyapu kt umah tu, pehtu dia pun sibuk gak nk menyapu....penyapu tu dh gantung kt tmpt yg tinggi, dia leh capai dah....penyodok sampah tu pun dia leh tau ktner tmptnye.....emran...emran...hehe....pandai lak tu gi amik dua2 mende nih, pehtu nyapu keliling dapur opah tuh....mmg ada gaya la..hahaha....tu mulut siap dgn puting lg tuh huhuhu....rajinla anak mama nih....mcm abah dia hehehehe....abah emran jgn kembang2 idung aaaaa huhuhu :-p

Monday, July 13, 2009

Budak Manje

hehe..minggu ni xbyk amik gmbr emran....mama emran sibuk masak2 pulak kt dapur....pehtu sibuk ajak abah emran gi beli stok brg2 kek...hehe...ni jek yg sempat snap...tu pun ms emran datang kt dapur tgk mama masak apa....hehehe.....memula nk shoot dr jauh, tiba2 dia dtg meluru kt kita plak...trus dpt shot dekat gini....hehe...tomeila anak mama nih....manje nih....hehe...buat abah emran geram2 dgn dia....sampai kena gigit2 hehehe....emrannn...nnt kita gigit abah balik ek....hehehhehhe :-p

Wednesday, July 8, 2009

Pantang Tengok Camera


Ketawa Sampai Nampak Gigi


Takleh Nk Dok Diam Budak Bucuk Ni...

tu diaa....sampai meleleh air liur....hehehe :-p

Emran @ Sg. Congkak

dh makin pandai amik gmbr budak bucuk nih....mcm2 posing dia buat hehehe....ms kt sg congkak ni, bila dlm air, diala org plg kuat suara! hehehe...bukannye sebab bersuka ria, tp emran nangis takut air sungai hehehe....sama mcm dkt frim aritu..ltk je dlm sg, nangis....kena dukung aje....pujuk nye pujuk, lama2 br ok...leh main tepuk2 air plak...hehehe...tp mmg dia kesejukan aa dlm air tuh...siap menggeletar lg...tp tunjuk cool jek hehehe....dh 2 kali bwk pi sungai nangis gk...nnt 3rd time, nk try bwk pi sg kt kedah plak...kan abah kan? hehehe :-D

Mandi Manda @ Sg. Congkak

gmbr ni mcm lukisan plak....
emran & abah....
emran & mama...
emran & cik ya...
sebenarnye ramai gk yg gi time ni....ada cik yin....ada uncle is....acu qia...ada maklong, paklong, kak wiena & abg syahmie....tp mama xsempat nk amik gmbr sume org sebab mama pun g main air gk hehehe....tp mama import uncle phel utk amik gmbr....hopefully uncle phel amik gmbr sume org la kan...kalau x, kita cekik uncle phel...huhuhu.....tp time tu xposing2 beria pun....uncle phel amik gmbr santai n candid jek...insyaallah next time nk mntk uncle phel shooting gmbr utk buat album RND CREW pulak...hehehe...tunggu....

Mamam Burger Dgn Abah

abah...mamam apa tu....sedap keerrr....? hehehe
nah amik sket....mak aii pipi....hehe...
nyum nyum sedapnye....hehehe :-D