Tuesday, June 17, 2008

Kemeja kotak2 saya yang pertama...

Aaa....comel x saya pakai baju kemeja kotak2 ni? Hehe... Ni keje mama saya la ni....dia suka sgt tgk baju kemeja comel2 tu....trus pakaikan utk saya.... Saya pakai kemeja ni pegi Mid Valley...

1 comment:

ezni said...

kemeja kotak2 da ada...kemeja belang2 bile?ekekek.Saya baru igt nak gi visit emran rezza ne, tapi kan sbb emran rezza ada blog sendri, rasa cam Aunti Ni takyah gi tgk dekat2 la, dr jauh pun leh tau perkembangan emran rezza ne...Syoknyer tgk Mama Emy pegang cucu ekekekek...Sampaikan salam tahniah saya pd Mama & Abah Emy okay...ikh ikh ikh..memuda da dpt cucu neh...Hheheheheh bole ronggeng sama emran rezza..ekekekek...Muuaahhhsss pun baby emran rezza okeh!