Thursday, November 13, 2008

Dah Pandai Duduk Kat Trolley

Skang ni kalau emran gi ikut mama & abah mamam kt memana, emran dh pandai duduk kt baby chair....so senang la sket mama & abah nak mamam....so aritu mama test dudukkan emran kt shopping trolley ni....emran bleh gak la duduk...sebab baby chair & trolley ni ada support keliling dia kan....kalau dudukkan emran kt atas tilam pun emran dh boleh tahan 2-3 saat without support hehe...tp pastu dia main redah je baring hehe....bila la anak mama ni nak pandai duduk betul2 :-D mesti comey...hehe...

1 comment:

khalishrooney said...

hehe..emran dh pandai duduk
senang nk ambik barang ltk dlm troli kn..
ambik coklat byk2..hehe