Tuesday, January 20, 2009

Emran Tunduk Malu

hehe...emran ada 1 perangai yg comey since dia umur bape bulan ek...xigt sgt....tp perangai dia yg ni....kalau orang yg dia jarang jumpa or dia xkenal tegur dia....kadang2, emran akan tunduk malu mcm dlm video tu...hehehe....then, kalau kena tegur dgn suara kuat pun, kadang2 emran tunduk merajuk mcm tu gak :-D hehe....tomei kan....tp masa amik video ni, emran bukan kena tegur dgn org or kena marah pun....masa ni cik yin dia buat2 ada org call dia dgn hp....pastu bila cik yin nk bg hp kt dia...dia tunduk2 gitu pulak....lama lak kali ni...hehehe....bila org gelak jek tgk perangai dia, dia tunduk lg....camne nk abis gelak....tomei sgt dia buat gitu....hehehehe :-D

1 comment:

idida aka ummu nafisa said...

kelakar la emran...xsakit tengkuk ker asyik buat gitu...hahahah