Tuesday, February 10, 2009

Police

puas mencarik police ni kt merata c4, dari kl sampai la ke ktn.....akhirnye jumpa jugak kt c4 subang parade.....tp ada isu sket psl harga dia...huhu....sbb sume police & kawan2nye tu xde tag harga....toys lama kot....so bila sampai kt cashier, dia pggl supervisor dia mntk tgkkan kod harga....carik punye carik, dpt la bar kod tu....tp bila enter, dia tulih 24 hengget....supervisor dia ckp, harga dia 12 hengget...kitorang pun ye kan jek aa huhuhu....walhal kt rak tu dia tulih 21 hengget.....last2, supervisor dia ltk harga toys apa ntah...bila tgk bil, diorang caj 8 hengget jek police tu...hehehe....gila senang jek diorang ni main punch2 harga brg lama rupanye....rezeki emran la aritu ;-)

1 comment:

Ayah Khalish said...

ekeke..comel kete polis tuh cam emran gak..hehe