Thursday, October 9, 2008

Emran Dah Ok Sket..

Mlm td emran dh ok sket....emran dh bleh minum susu mcm biasa....dh bleh main2 dgn abah & mama....main2 dgn kakak nurse....kakak nurse siap bwk emran pegi jln2....hehe...ramai kakak nurse kt sini....comey2 sumenye hehe....mami nurse pun ada....sume baik2....

4 comments:

idida said...

kesian la aiii kalu bb2 lg sakit smp masuk ward...cepat sembuh emran..leh dtg rayo rumah auntie ida amik duit raya...nanti jgn lupa cabut dulu balut tuh...hehehe...bule salam2 ngan pica...

ezni said...

pity emran!never mind emi, i had the same experience when amirah was about to turn 1 - Allah shj yg tahu -nak pensan saya dibuatnya masa kita kene stay luar doc buat suction!! separuh pensan saya..lepas tu tido solat makan makan smua kat spital sebelah katil dia.tak tido pun, masuk 3rd day - saya plak collapse sbb tak tido lansung. nak pejam mata sesaat pun takut..insyaAllah da suction tu okayla..;) mmuuaaahhss for emran hencem...;)

khalishrooney said...

cian emran..cpt2 sehat eh. insyaAllah

emran reza said...

tengkiu antie ida....antie ezni....& ayah khalish...emran baru je kuar hospital smlm....balut kt tgn dh bukak dh...ramai yg igt tgn emran kena pape...hehe...sebenanye tgn tu dr balut sbb ada jarum utk masukkan ubt....dr balut bg tgn emran xgerak sgt...kalau gerak2 nnt, jarum terkuar blk, kena cucuk lg nnt...xmooooo....cakit aaa...hehe..

alahai...amirah pun penah kena suction ek...denga suara emran nangis jerit2, rs gerun sgt2...pas dh anta kt kita, meleleh2 air mt dia...bila dukung siap lentok pale kt bahu kita sorok muka...cian sgt2...nsb baik dh kuar spital...xdela kena suction lg...tp kena tgk idung dia slalu...still tersumbat gk skang ni...susah btul dia nk minum susu....